Piet Boon Outdoor Lounge Meubelen

March 26, 2010

De Piet Boon Outdoor teak serie is de absolute vertegenwoordiger van loungen in het buitensegment. Alle tuinmeubelen uit de Piet Boon teak serie zijn voorzien van kussens van waterafstotende buitenstof. Optioneel verkrijgbaar zijn beschermingshoezen. Meer productinfo vindt u bij designclinic.

Download hier de flyer van de Piet Boon outdoor collectie of mail ons voor een prijsofferte.

De Gijs loveseat geeft de mogelijkheid intiem naast elkaar onderuit te zakken. De Gijs fauteuil is een solide comfortabele buitenfauteuil. Het Gijs daybed is een uiterst comfortabele “chaise longue” voor de echte lounge fans.

De Piet Boon Anne teak laag in combinatie met de Piet Boon Niek fauteuil en loveseat teak laag, maakt zowel loungen als actief zitten in dezelfde buitensetting mogelijk. Voor degenen die de voorkeur geven aan hoger zitten is er de Piet Boon Anne teak hoog.

De lage bijzettafel Piet Boon Annet is gemaakt van dezelfde echte oude teak hout als alle andere Piet Boon outdoor meubelen. Het sobere ontwerp en het natuurlijke materiaal waaruit de Annet is vervaardigd maken dit tot een tijdloos en duurzaam meubel voor in de tuin of op het terras.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: